Hamlet

Bersennes Hamlet Prince of Denmark
26.05.1993 – 14.04.2003

Hamlet var efter Bersennas Tiffany og Herlettas Chopin fra et kuld med 4 hanner og 3 tæver. Hamlet og hans bror Hanky Panky Hondja blev begge lige under ti år, mens Hardy Herkules blev 10,5 år og Hill Billy i en alder af næsten 12 år sprang rundt som en vårhare, indtil han en nat ikke vågnede. At disse 4 hanner, fra samme kuld, er blevet så gamle og uden et gråt hår viser, at der er arv i alder.

Bersennas Happiness of Denmark

Anne og Hamlet

 

 

 

 

 

 

 

 

Anne og Hamlet (1 år) fra deres TV optræden i forbindelse med “Bogen om Berner Sennen i Danmark”s udgivelse i sommeren 1994.
Det var et sjovt og anderledes arrangement, hos Kongsvangs bogtrykkeri, med en masse Berner Sennen hunde som hædergæster til frikadeller og andet mundgodt.Fjernsynet dækkede begivenheden.

Hamlets kuldsøster Bersennas Happiness of Denmark, havnede i Polen og ses her som “kalenderpige” i en polsk kalender. Slægtskabet til brormand fremgår tydeligt. Egentlig skulle Hamlet også have været eksporteret, derfor det flotte internationale navn, men han blev nu heldigvis hos mig på Annes opfordring.

Tiffany og Nanna.

En anden af Hamlets søstre fra samme, men tidligere, kombination (Bersennas Tiffany og Herlettas Chopin) var Bersennas Nanna. Nanna ses som ung sammen med sin mor Bersennas Tiffany. Nanna er mor til Bersennas Loulou, der blev startskuddet til kennel Aslaugs.

Hamlet 2 år og ved at være voksen.

6 år og der er fuld gang i de romantiske forbindelser både fra indland, men især i udlandet kunne man lide at han var så HD fri som A1 samtidig med at han var 0 i albuerne.

Hamlet 9 år og Loulou sommeren 2002.

Man kan da ikke se at han er 9 år og har travlt med at passe et kuld pap-børn som Loulou har raget til sig med hans "grandfætter".


 

Hamlet manglede en måned i at blive 10 år, her er han til klickerkursus 1 måned før han blev aflivet.


 
Han havde et godt langt liv, der måske nok kunne være blevet længere, men sandsynligvis ikke ligeså godt. Det er en svær beslutning, men når man har en ven, skal man sørge for at selv være en ven og give hans liv en værdig afslutning.
Hamlets liv blev aldrig uværdigt.

Hamlet fik mange børn, her er nogle af dem:

X-tralarge van de Weyenberg efter Hamlet og Tjalfe van de Veyenberg


 

Denne dejlige knægt, Maximilian, fik han sammen med Bersennas Frøken Smilla.


 

Et skønt hoved Bersennas Kosak efter Hamlet og Bersennas Loulou.


 
Hamlets allersidste barn fik han med Ally, det blev en datter, der kom til at hedde Aslaug, hvilket føles meget smigrende når hun er så utrolig bedårende. Studie i Ally og Aslaug: